Leverans

Fri frakt på samtliga beställningar över 3000 kr inom flesta delar av Stockholm regionen, kontakta oss för mer information för andra delar. Om kravet på ordervärdet inte uppfylls kommer det tas ut en leveransavfit, det går även bra att hämta i vårt lager. 

På CN Food Trading strävar vi efter att möta dina behov på bästa sätt. Vi arbetar hårt för att leverera dina produkter till dig så snabbt och effektivt som möjligt.

Vi hanterar själva våra leveranser på CN Food Trading. Med våra egna matlastbilar som levererar dagligen, täcker vi Stockholm och dess omgivningar. Vi erbjuder leverans under alla arbetsdagar.

Om du lägger din beställning tidigt på morgonen, före klockan 12:00, gör vi vårt bästa för att leverera dina produkter samma dag. Notera dock att vi som en av de största leverantörerna hanterar många leveranser dagligen. För att säkerställa att du får din leverans i tid, rekommenderar vi att du lägger din order så tidigt som möjligt.

Våra kylbilar ser till att dina frysta varor håller sig fräscha och intakta under hela leveransprocessen. Vi strävar efter att ge dig den bästa serviceupplevelsen hos CN Food Trading

Tillagd i varukorgen